Om våre hengekøyer

Om våre hengekøyer

Vi er utrolig stolt forhandler av Ticket To The Moon produkter!

Hengekøyene vi selger er håndlaget på Ticket to the Moon fabrikken på Bali, av den høyeste kvalitet fra fallskjermsilke, nylonstoff. De er utrolig sterke og tåler opp til 200 kg! Ticket To The Moon hengekøyene var designet i 1996 av en reisende for reisende, og har nå forført "Alle Drømmere Verdenover"

Ticket To The Moon - Hengekøyen brukes blant annet i 71 grader nord, 71 grader nord - Norges tøffeste kjendis, Familiekspedisjonen på NRK, jakten på kjærligheten, ekstremsportveko på Voss, På tur med Dag Otto, Dropped - Heltenes kamp og Tjukken og Lillemor - Truls Svendsen og Cecilie Skog skal prøve å bestige det høyeste fjellet utenfor Himalaya, Aconcagua på TV2.

Hengekøyen er ideell som reise seng, tur stol, jakt og fiske, men også å ta en middags lur, eller bare for å slappe av!

Vårt mål er å levere en fantastisk kundeopplevelse. Med lynrask frakt, fantastisk kundeservice og norges beste priser! 

 

Bilde fra 71 grader nord - Norges tøffeste kjendis
Bilde fra 71 grader nord - Norges tøffeste kjendis

 

Opprinnelse

Ticket To The Moon fallskjerm hengekøyene så først lyset i 1996 på den vakre øya Bali, Indonesia.

Charly som var "hengekøye-avhengig" siden han var liten, ønsket å lage den perfekte hengekøye. Etter bruk av Latino-stil hengekøyene i mange år med reise, innså han at de var for tunge, vanskelig å pakke, svake, vanskelig å sette opp og å rengjøre. Da besluttet han å gjenoppfinne den tradisjonelle hengekøyen med bruk av moderne materialer og dele med sine globetrottere over hele verden.

Etter å ha testet ulike kvaliteter av mikrofiber, polyester og nylon, oppdaget han fallskjerm materialet. Også kjent som silke nylon. Er dette fallskjerm stoffet både solid og svært komfortabelt, en flott kombinasjon av elastisitet og pusteevne, som gir en perfekt kropps støtte uten trykkpunkter.

Den perfekte "Ticket To The Moon"

Tilbake til bloggen

3 kommentarer

Hengekøya tar lite plass i sekken, lett å få med seg, både på innsiden og utsiden av sekken. Det tre-vennlige tauverket er enkelt å henge opp og du kan justere det akkurat som du vil. Hengekøya er oppe på et blunk og nede igjen like raskt. Myggnettingen er også enkel å ta i bruk og genial når du har festen den riktig og behageligst for deg. Stor fornøyd!!

Hannah Larsen

min har ble skjeiv i bredden etter rundt 10 gangers bruk. angrer på at jeg absolutt ville ha det merke. loma har også rakna da den ikke tåler å være luket mens man ligger seg oppi.

Fredrikke

Hei! Kan man kjøpe barduner lik de som følger med tarpen? Har mistet de. Hva er evt. prisen?

Mvh Sebastian

Sebastian Granhaugen

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må modereres før publisering