Tips til bruk av tarp

Tips til bruk av tarp

Tarpen fra Ticket to The Moon kan brukes uavhengig eller sammen med hengekøyen din. Den har utrolig mange bruksområder, her er det bare fantasien som setter grenser. Den veier kun 660g, så den er enkel å ta med seg på tur.

Her har vi samlet noen tips om hvordan tarpen kan brukes, både med og uten hengekøye.

Hengekøye

Dette er nok den mest vanlige måten tarpen blir brukt på over hengekøye. Da gir tarpen beskyttelse mot regn og vind, desto lengre ned en senker tarpen jo mer beskyttelse får en. Du får også beskyttelse mot solen, samt det blir mindre kondens / fuktighet på kvelden. 

Telt

Bruker du tarpen sammen med telt, kan den for eksempel brukes som forlengelse av teltåpningen. Eller du kan bruke den som ekstra underlag om det er behov.  Regner det mye kan den henges over teltet som ekstra beskyttelse.


Alene
Det er også utallige muligheter om du vil bruke kun tarpen. Ta den med på dagstur og bruk den som en gapahuk, eller bruk den kun som tak. Det er kjempegreit å ha med seg om det plutselig skulle komme en regnbyge. Den kan også brukes som le for vinden.

Flere bruker også tarpen som telt for natten. Det er mange måter å sette opp tarpen på for å få den lignende et telt. Ellers kan en bare henge den opp som et tak og legge seg under. En kan også bruke tarpen på bakken til å ligge på. 

Som du ser kan tarpen brukes på flere forskjellige måter. Flere og flere begynner å få øyene opp for den og de utallige mulighetene den har.

Send oss gjerne et bilde om du har andre måter å bruke tarpen på 😊

 

 

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må modereres før publisering