Ta med hengekøyen på overnatting i høstskogen - vi gir deg våre tips! 🍂🍁

Ta med hengekøyen på overnatting i høstskogen - vi gir deg våre tips! 🍂🍁

Det er en vanlig oppfatning at hengekøyen kun kan brukes på sommeren, men vi vil gjerne vise deg hvorfor høsten også er en fantastisk tid for å nyte en magisk natt ute i hengekøya. Den knasende lyden av løv under føttene, den kjølige høstluften og de fargerike bladene skaper en unik atmosfære som gir en ekstra dimensjon til hengekøyelivet.

Å sove ute om høsten krever litt mer planlegging, men belønningen er vel verdt det. Her er mine personlige tips for å gjøre høstovernattingen minneverdig:

Hengekøye i høstværet

1. Riktig Utstyr er Nøkkelen 👌🏼

Sørg for at du har en varm sovepose som passer for de kjøligere temperaturene om natten. Et godt liggeunderlag isolerer deg fra bakken og holder deg varm. En underquilt kan også være en livredder når temperaturen synker.

Trykk her for å se underquilt! 

2. Ull 🐑

Ull er Temperaturregulerende – den hjelper oss å holde en stabil kroppstemperatur. Den regulerer både varme og kulde. Ull er også fukttranspoterende og trekker fukt bort fra huden, slik at man holder seg tørr selv om man svetter. 

3. Ta med varm drikke ☕

Ta med en varm kopp kakao, te eller kaffe. Noe varmt å drikke kan virkelig bidra til å holde deg varm og fornøyd mens du beundrer høstens skjønnhet.

4. Skap en Koselig Atmosfære 🔦

Heng opp noen led-lys eller bruk en hodelykt med dempet lys. Det gir ikke bare en koselig stemning, men hjelper også med å orientere deg om natten.

5. Forbered en Varm Sovepose 💤

Varm opp en varmtvannflaske og legg den i soveposen din før du legger deg. Dette gir en herlig varmekilde gjennom natten. Jeg varmer vannet på primus, (ikke for varmt) og heller over på drikkeflasken. 

Så neste gang høsten setter sitt magiske preg på naturen, ta deg tid til å utforske nattens mystikk og sov under stjernene. 💫 Hengekøyen blir din magiske portal til høsteventyret, og du vil sitte igjen med minner for livet. Så ta med deg hengekøyen, varme klær og en porsjon eventyrlyst, og nyt høstens under stjernehimmelen. 🍂🌌

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må modereres før publisering