Ta med barna på hengekøyetur 👧👦

Ta med barna på hengekøyetur 👧👦

Hvorfor ikke ta med barna på en spennende overnatting i hengekøye? Jeg kan love deg at det er noe de kommer til å snakke om lenge, tenk så spennende å få lov å sove ute en natt.🙌

Jeg har selv hatt med guttene mine på 3 og 6 år på flere overnattinger i hengekøye, å de elsker det. 💙 Det trenger ikke å være en lang tur. De første gangene kan det kanskje være greit å være i nærområdet – så en har kort vei hjem om det skulle være noe. 

Vi selger pakker med hengekøye, myggnett og tauverk til barn! Alt de trenger for å komme i gang med hengekøye livet. Denne køyen kan de ha til de blir voksne.

TRYKK HER FOR Å KJØPE!

Guttene har alltid med seg ei lommelykt som de har i køyen om natten om det skulle bli litt skummelt når det blir mørkt. Ser mange også har med lyslykter som de henger i toppen av køyen, eller rundt treet.🌲🔦

En liten en som er langt inni drømmeland 💙

 

 

Når de skal legge seg bytter jeg tøy til et tynt ullsett og ullsokker, før de kryper ned i soveposen. Da legger de seg helt tørre og slipper å bli kalde. Er det litt kaldt i luften tar de på seg en lue. Jeg har også med et sett med fleece som de kan ta over om de skulle bli kalde. De ligger i sovepose på liggeunderlag eller saueskinn. Dette har vært nok for å holde guttene varme i sommermånedene.

De fleste barn sover godt i hengekøyene – mine sover ofte lengre en de gjør hjemme i sengen😍🥱 Det gøyeste er kanskje å se hvor stolte de er når de våkner på morgenen etter å ha sovet ute en natt. Jeg tipper også at frokosten aldri har smakt bedre en det den gjør ute etter en natt i køya?

Ta gjerne kontakt om det er noe dere lurer på? 😀


PS: Den anbefales at barn under 1 år ikke sover i hengekøye – men på fast underlag.

Hilsen Annette 😊

 

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må modereres før publisering