Hengekøyer på rad i Tunnelstuo

Overnatting i Tunnelstuo!

Dette er kanskje den kuleste plassen jeg har hengt opp hengekøyen! For en utsikt å våkne opp til! ✨

Utsikt fra overnattin i tunnel i Jøøsingfjord
Utsikten fra tunnelen - tenk å overnatte her! ✨

 

Her overnatter du i en nedlagt tunnel, som ble bygget i 1921. Det er montert opp en rekke fester til hengekøye. Det er to store åpninger og tunnelen er rundt 250 meter lang. Fra åpningene skuer du utover bratte fjellsider. Tunnelen ligger i Jøssingfjord i Hauge i Dalane.

 

Ticket to the moon hengekøyer på rekke å rad i tunnelen.

Her henger Ticket To The Moon hengekøyene på rekke og rad! 👏

Du kan parkere bilen rett ovenfor tunnelen, her er det også toalett. Tunnelen er utstyrt med et steinbord, benker og ei bålpanne. Perfekt å sitte å spise! Jeg anbefaler at du tar med deg litt ved, det er deilig å sitte rundt bålpannen på kvelden. Det kan bli kaldt og rått inni tunnelen når solen går ned.

Ta også med deg varmt tøy og gode liggeunderlag til å ha i hengekøyen! 

Bord og benker i Tunnelstuo

Sitteplasser og bålpanne - genialt å sitte rundt bålpannen her på kvelden. 🌟

Det er masse flotte merkede turstier i området, så du kan fint kombinere overnattingen med en flott gåtur. Rett ned forbi ligger også "husene under helleren». Disse husene er flere hundre år og står på fredet grunn.

Utsikt fra hengekøyen

Utrolig flott utsikt fra hengekøyen! Ganske magisk å våkne til dette ✨

Jeg hadde med meg guttene, som da var 4 og 6 år. Tenker at han minste var litt for liten til å være med på denne turen. Hadde hjertet litt i halsen når han sto med rekkverket, det er høyt ned! 😅

Men utenom det, var det helt perfekt! Guttene elsket det og syntes det var kjempespennende. Denne turen anbefales - så kult og annerledes! Samtidig får du masse flotte naturopplevelser, det er utrolig fint område! 🌄

Tunnelstuo i Jøssingfjord

Her ser du åpningene i tunnelen hvor vi sov.

Jøssingfjord

Skal du sove der så må du booke plass:

Send sms til: +47 916 85 725 med navn og adresse på leietaker og antall hengekøyer (send sms til +47 48270602 hvis man ikke får svar). Det er oppheng til 10 hengekøyer, men likevel mulighet for å henge opp flere hengekøyer på "kryss og tvers". Betaling foregår på Vipps: 107942 Heroes of Haua, eller avtal annen betalingsmåte via telefon. 

 

Tilbake til bloggen

2 kommentarer

Hei,

Ja, vi brukte dobbel hengekøye!
Jeg anbefaler deg å kontakte Heros of Haua som styrer utleie;

Send sms til: +47 916 85 725 med navn og adresse på leietaker og antall hengekøyer (send sms til +47 48270602 hvis man ikke får svar). Det er oppheng til 10 hengekøyer, men likevel mulighet for å henge opp flere hengekøyer på “kryss og tvers”. Betaling foregår på Vipps: 107942 Heroes of Haua, eller avtal annen betalingsmåte via telefon.

Annette

Hva er prisen pr person for en overnatting?
Kan man bruke dobbel hengekøye?
Når er det ledig plass for ca 5 til 9 personer?

Lene Askeland

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må modereres før publisering