Mine turfavoritter 🌄

Mine turfavoritter 🌄

Nå nærmer våren seg og høysesongen for hengekøyeturer nærmer seg med stormskritt!  🤗

Våren er rett rundt hjørnet, og det betyr at det snart er tid for hengekøyeturer! Det er noe spesielt med å starte friluftssesongen, med lyse dager og frisk luft. For meg er dette tiden for å pakke sekken og nyte naturen. I dette innlegget vil jeg dele mine favoritt ting å ta med på tur. Kanskje du finner noe nytt å prøve? 

 

1️⃣ Hengekøye

Hengekøyen min er alltid med på tur, om det er korte eller lange turer så ligger den i sekken! Jeg har selv dobbel / original Aqua - Mørk Grå. Elsker denne fargen! 💙  Den er utrolig behagelig å ligge i, samt utrolig enkel å henge opp. 

TRYKK HER for å se køye!

 

Dobbel original Aqua/Dark Grey

 

2️⃣ Tauverk 

Jeg har selvfølgelig alltid med meg tauverk! 🪢
Dette tauverket er så enkelt å bruke.

TRYKK HER for å se tauverk!

Tilpasset Tauverk Ticket to the moon

 

3️⃣ Grillsett fra Wolf and Grizzly

Dette grillsettet gjør matlagingen så mye enklere. Så er det så enkelt og lettvint å pakke i sekken. Gjør det enkelt å lage middagen ute! 

 

Wolf ang grizzly M1

 

Dette setter gjør det lettere en noen gang å ta med grillen på tur. rillen består av to deler: et sammenleggbart stativ og et sammenrullbart grillgitter.

Wold and Grizzly

Du kan justere settet i høyden, noe som gjør det enkelt å sette det over bålet. Det følger også med en ildstarter, denne er genial å alltid ha liggende i sekken. Så trenger du ikke å tenkte på lighter eller fyrstikker. 

TRYKK HER FOR Å SE

 

 4️⃣ En liten sjokolade 

Hva er vel turen uten en liten sjokolade? Min favoritt er vanlig melkesjokolade. Hva er din?

Nyter utsiken med en liten sjokoladebit! 🍫

Hva er dine turfavoritter? 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må modereres før publisering