Heng køyen hvor som helst!

Heng køyen hvor som helst!

Skrevet av: Merete Urdal Gundersen
 
Før jeg begynte å bruke hengekøyen på fjellturer, i båten, skiturer og dagsturer, brukte jeg den mye i hagen. Det kan jeg anbefale videre. Jeg fant ut hvor stram jeg måtte ha køyen for at det skulle bli behagelig å sove, hvordan jeg kunne sove godt og hvor enkelt det er å sette den opp. I stedet for å ta med et telt som gjerne veier noen kilo, er hengekøyen genial og tar liten plass. Det er også enkelt å regulere temperaturen i soveposen når man har tilgang til frisk luft hele tiden. Men det viktigste for at man skal kunne sove godt, er et liggeunderlag som isolerer bra.
 
Jeg har også ´dagsturer´ i hagen min. Da henger jeg opp hengekøyen i hagen og setter på en god film eller gjør skolearbeid. Det er luksus for meg. Hengekøye, frisk luft, god film eller bok. Da nyter jeg livet! Har du enda ikke har prøvd å overnatte eller å slappe av i hengekøyen, har du en fin opplevelse i vente. Uansett om det er i hagen eller i skogen!
Merete i hagen
Du kan følge med Merete på instagram: @meretee5
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må modereres før publisering