Deilige tur desserter 🍪

I samarbeid med Toro - har vi fått lov å dele tips til desserter du kan ta med på tur!


Tenk så deilig å kunne sette seg ned å kose seg med en deilig dessert etter en god middag ute i det fri. Det er jo absolutt når en er ute på tur en har fortjent en dessert 🙌

Eplemuffins 


Eplemuffins er en klassiker for de fleste. Epler smaker fantastisk i bakst og spesielt med sukker og kanel på. Tips - vil du ha en annen smak, bytt ut epler med foreksempel blåbær.
Sjokoladecookies


Sjokoladecookies slår sjelden feil, spesielt på tur! Disse kjeksene med både sjokoladebiter av mørk og hvit sjokolade er enkle og superraske å lage i stand og ikke minst veldig gode. 😋 Dryss gjerne over litt havsalt over. Det salte får frem den deilige sjokoladesmaken. 
Sjokoladeknuter


En bolledeig kan brukes til såmangt; for eksempel sjokoladesnurrer, kanelboller, rosinboller, kringler, skolebrød og eller kanelknuter. Sistnevnte har fått sitt navn fordi deigen knytes og det er dette som gir den delikate formen.
Rosinboller


Boller egner seg godt til frysing så disse deilige rosinbollene kan du fint lage i god tid i forveien av turen du har planlagt. Her kan du gjerne legge til litt havregryn i deigen for å holde deg mett litt lenger.
Lapper 


Alt smaker bedre på tur, men hva smaker vel bedre enn pannekaker? Dette kommer garantert til å bli en «hit». Her kan du enten velge å blande sammen pannekakerøren på forhånd og fylle over på en ren flaske, eller du kan ta med deg litt vann og røre sammen pannekakerøren ute i skogen mens bålet tennes.
Pinnebrød


Hvis du ønsker å skape en skikkelig koselig stemning rundt bålet, så vil pinnebrød gir deg den ultimate kosen på tur. Å lage pinnebrød er spesielt hyggelig om det er barn med på turen, hvor de kan være med på å surre deigen på pinne og grille brødet på bålet selv. Lag deigen på forhånd og oppbevar den gjerne i en plastboks i sekken. For en rask løsning kan du gjerne lage deigen av en ferdigpose med fine rundstykker som du blander ut med kaldt vann og litt olje.  Og du, viss du skal kose deg litt ekstra; hva med å dyppe det varme pinnebrødet i et beger med sjokoladepålegg?
GOD TUR 🙌

Legg igjen kommentar

Navn .
.
Kommentar .

Kommentarene vil bli moderert før publisering.

x