Deilige tur desserter đŸȘ

Deilige tur desserter đŸȘ

I samarbeid med Toro - har vi fÄtt lov Ä dele tips til desserter du kan ta med pÄ tur!


Tenk sĂ„ deilig Ă„ kunne sette seg ned Ă„ kose seg med en deilig dessert etter en god middag ute i det fri. Det er jo absolutt nĂ„r en er ute pĂ„ tur en har fortjent en dessert 🙌

Eplemuffins 


Eplemuffins er en klassiker for de fleste. Epler smaker fantastisk i bakst og spesielt med sukker og kanel pÄ. Tips - vil du ha en annen smak, bytt ut epler med foreksempel blÄbÊr.
Se oppskrift her

Sjokoladecookies


ï»żSjokoladecookies slĂ„r sjelden feil, spesielt pĂ„ tur! Disse kjeksene med bĂ„de sjokoladebiter av mĂžrk og hvit sjokolade er enkle og superraske Ă„ lage i stand og ikke minst veldig gode. 😋 Dryss gjerne over litt havsalt over. Det salte fĂ„r frem den deilige sjokoladesmaken. 
Trykk her for oppskrift.

Sjokoladeknuter


En bolledeig kan brukes til sÄmangt; for eksempel sjokoladesnurrer, kanelboller, rosinboller, kringler, skolebrÞd og eller kanelknuter. Sistnevnte har fÄtt sitt navn fordi deigen knytes og det er dette som gir den delikate formen.
Trykk her for oppskrift.

Rosinboller


Boller egner seg godt til frysing sÄ disse deilige rosinbollene kan du fint lage i god tid i forveien av turen du har planlagt. Her kan du gjerne legge til litt havregryn i deigen for Ä holde deg mett litt lenger.
Trykk her for oppskrift 

Lapper 


Alt smaker bedre pÄ tur, men hva smaker vel bedre enn pannekaker? Dette kommer garantert til Ä bli en «hit». Her kan du enten velge Ä blande sammen pannekakerÞren pÄ forhÄnd og fylle over pÄ en ren flaske, eller du kan ta med deg litt vann og rÞre sammen pannekakerÞren ute i skogen mens bÄlet tennes.
Trykk her for oppskrift

PinnebrĂžd


Hvis du Ăžnsker Ă„ skape en skikkelig koselig stemning rundt bĂ„let, sĂ„ vil pinnebrĂžd gir deg den ultimate kosen pĂ„ tur. Å lage pinnebrĂžd er spesielt hyggelig om det er barn med pĂ„ turen, hvor de kan vĂŠre med pĂ„ Ă„ surre deigen pĂ„ pinne og grille brĂždet pĂ„ bĂ„let selv. Lag deigen pĂ„ forhĂ„nd og oppbevar den gjerne i en plastboks i sekken. For en rask lĂžsning kan du gjerne lage deigen av en ferdigpose med fine rundstykker som du blander ut med kaldt vann og litt olje.  Og du, viss du skal kose deg litt ekstra; hva med Ă„ dyppe det varme pinnebrĂždet i et beger med sjokoladepĂ„legg?
Trykk her for oppskrift

GOD TUR 🙌
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Kommentarer mÄ modereres fÞr publisering