7 enkle tur retter đŸłđŸ„˜

7 enkle tur retter đŸłđŸ„˜

I samarbeid med Toro - har vi fĂ„tt lov Ă„ dele tips til turmat 👏

Man kan ofte tenke at det kan vĂŠre vanskelig Ă„ fĂ„ til god turmat, men det er det ikke nĂždvendigvis sant! Det finnes mye du kan ha pĂ„ bĂ„let eller tilberede pĂ„ forhĂ„nd. Turmaten kan redde turen, for voksne og barn, her fĂ„r du noen tips pĂ„ hvordan du kan komme igang med magisk turmat 🙂


Pannekaker
 


Ut i skog og mark og tenne bÄl, eller pÄ Þytur med primus? Hvorfor ikke overraske barna, kjÊresten eller turvenner med pannekaker? Se fremgangsmÄten for hvordan du kan lage pannekaker pÄ tur
 
Pizzasnurrer



Kald turmat er ogsÄ godt. Pizzasnurrer er perfekt til Ä ta med pÄ tur. GjÞr forberedelser i forkant, pakk de i en matboks og ha klar i sekken!


 PinnebrÞd pÄ bÄl


PinnebrĂžd mĂ„ vĂŠre den ultimate kosen pĂ„ tur. Dette er turmat som barna elsker – de kan surre deigen pĂ„ pinnen selv, og sĂ„ snurre pinnebrĂždet sakte over glĂžrne. Se hvordan du gjĂžr det.


 Suppe pÄ termos


Å ha suppe i termos og ta med pĂ„ tur er sĂ„ lifehack at du nesten ikke fĂ„r middag i det fri pĂ„ en enklere mĂ„te. Godt er det ogsĂ„! Du kan enten ta med noen Rett i koppen-poser og vann pĂ„ termos, eller sĂ„ kan du lage klar en stĂžrre suppe pĂ„ forhĂ„nd og ha den direkte i termosen. Synes du det er litt kjedelig med bare suppe, kan du ta med topping i en pose ved siden av og legge det direkte i koppen.
Sjekk alle de deilige suppene fra Toro


Grillet laks i folie pÄ bÄl 


Denne oppskriften pÄ grillet laks i folie gjÞr seg like godt over bÄlet. Fisk i folie er en super rett som passer for hele familien!


Verdens beste scones 


GjĂžr klar deilige scones med fyll pĂ„ forhĂ„nd og ta det med i nistepakka – garantert en suksess pĂ„ turen! Se oppskrift pĂ„ verdens beste scones.

 
Tortillawraps 


Gode tortillalefser, fylt med masse godsaker, er et utmerket valg til turen. Dette er ogsÄ en ypperlig mÄte Ä bruke opp rester du har i kjÞleskapet pÄ. La deg inspirere av denne oppskriften pÄ Bali kyllingwrap, med rester av Bali kyllinggryte.


 HĂ„per du fikk litt inspirasjon til deilig turmat - det gjorde i hvert fall vi! 😋
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Kommentarer mÄ modereres fÞr publisering