7 enkle tur retter 🍳🥘

7 enkle tur retter 🍳🥘

I samarbeid med Toro - har vi fått lov å dele tips til turmat 👏

Man kan ofte tenke at det kan være vanskelig å få til god turmat, men det er det ikke nødvendigvis sant! Det finnes mye du kan ha på bålet eller tilberede på forhånd. Turmaten kan redde turen, for voksne og barn, her får du noen tips på hvordan du kan komme igang med magisk turmat 🙂


Pannekaker
 


Ut i skog og mark og tenne bål, eller på øytur med primus? Hvorfor ikke overraske barna, kjæresten eller turvenner med pannekaker? Se fremgangsmåten for hvordan du kan lage pannekaker på tur
 
Pizzasnurrer



Kald turmat er også godt. Pizzasnurrer er perfekt til å ta med på tur. Gjør forberedelser i forkant, pakk de i en matboks og ha klar i sekken!


 Pinnebrød på bål


Pinnebrød må være den ultimate kosen på tur. Dette er turmat som barna elsker – de kan surre deigen på pinnen selv, og så snurre pinnebrødet sakte over glørne. Se hvordan du gjør det.


 Suppe på termos


Å ha suppe i termos og ta med på tur er så lifehack at du nesten ikke får middag i det fri på en enklere måte. Godt er det også! Du kan enten ta med noen Rett i koppen-poser og vann på termos, eller så kan du lage klar en større suppe på forhånd og ha den direkte i termosen. Synes du det er litt kjedelig med bare suppe, kan du ta med topping i en pose ved siden av og legge det direkte i koppen.
Sjekk alle de deilige suppene fra Toro


Grillet laks i folie på bål 


Denne oppskriften på grillet laks i folie gjør seg like godt over bålet. Fisk i folie er en super rett som passer for hele familien!


Verdens beste scones 


Gjør klar deilige scones med fyll på forhånd og ta det med i nistepakka – garantert en suksess på turen! Se oppskrift på verdens beste scones.

 
Tortillawraps 


Gode tortillalefser, fylt med masse godsaker, er et utmerket valg til turen. Dette er også en ypperlig måte å bruke opp rester du har i kjøleskapet på. La deg inspirere av denne oppskriften på Bali kyllingwrap, med rester av Bali kyllinggryte.


 Håper du fikk litt inspirasjon til deilig turmat - det gjorde i hvert fall vi! 😋
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må modereres før publisering