Julegavetips 🎅

Her er årets julegavetips til den som skal på hengekøyetur. Her finner du tips både til nybegynnere og de litt mer viderekomne. Alle julegaver kan byttes ut hele Januar 🙂

Norgespakken:

Norgespakken er vår mest solgte pakke, og har alt du trenger for å dra på din første tur. Tilpasset tauverk gjør det superenkelt å henge opp hengekøyen, og er konstruert slik at det ikke strekker seg, slik at man slipper å våkne opp på bakken om morgenen. Myggnettet er essensielt vår/sommer for å få en god natt søvn, og garanterer at selv de minste krypene ikke kommer inn å forstyrrer deg.
Les mer og kjøp her: LINK 
Trevennlig Norgespakke finner du her: LINK

Deluxe-pakken:

Et steg opp er deluxepakken. Her får du med tarp i tillegg, som holder deg tørr i regnet eller gir deg skygge på de varmeste dagene. Denne pakken anbefaler vi til de som vil være sikre på at de får en fin tur, selv i ruskevær. 
Les mer og kjøp her: LINK
Trevennlig Deluxe-pakke finner du her: LINK

Myggnett:

Myggnett anbefales til alle som skal starte med hengekøye. Dette redder turen for mange, og er den perfekte oppgraderingen til den som allerede har en hengekøye.

Du finner alle varianter av myggnett her: LINK

Til de erfarne:
De som allerede er varme i trøya og har vært på sine første turer har vi også et par ting som kan gjøre turen litt bedre. 

Karabinkroker:

Karabinkroker erstatter s-krokene på enden av hengekøyene og sikrer hengekøyen bedre, de tåler også røffere forhold og holder lengre.

Du finner karabinkroker her: LINK

Moonstraps:

Moonstraps beskytter trærne og anbefales til alle som bruker hengekøyen mye. Den brede stroppen hindrer at det graver seg inn i barken på treet og skader det. Det er også enkelt å bruke med 8 løkker for å tilpasse lengden. 

Du finner Moonstraps her: LINK

Gavekort:
Er du veldig i tvil? Da anbefales gavekort. 
Disse leveres direkte på mailen og er perfekt hvis du er sent ute!

Gavekort finner du her: LINK

Lurer du på noe? Send meg en mail på jonas@tickettothemoon.no eller ring oss på 38 15 30 16 så kanskje jeg kan hjelpe!