HENGEKØYE ÅRET RUNDT!

HENGEKØYE ÅRET RUNDT!

Skrevet av: Merete Urdal Gundersen / Insta @meretee5
Bildene er tatt ved Lomtjønna i Vennesla

«Jeg elsker hengekøye livet! Det er få ting i livet som får meg til å slappe mer av enn, hengekøyen. Det å ligge i hengekøyen under åpen himmel og med frisk luft er noe helt for seg selv.»

Hengekøye året rundt
Det som er så bra med hengekøyen er at den kan brukes året rundt. Tickettothemoon sine hengekøyer er kjempeenkle å sette opp, og enda enklere å pakke sammen. Det er fordeler og ulemper med alle årstider, men vår og høst er mine favoritter både med tanke på turgåing, henging og mygg. Skal man på hengekøyetur om sommeren er det lurt å ta med seg myggnetting. Men det å ligge å slappe av i hengekøyen, både alene og med venner, er noe helt for seg selv. Når jeg er alene på tur, som jeg ofte er, pleier jeg å høre på podkast, lese bok eller observere tingene rundt meg. Det kan være alt i fra solnedgang til dyrelivet.

Man trenger heller ikke å gå langt for å kose seg i køyen. Jeg drar ofte på ´lavterskel´ turer, hvor jeg kun har med meg niste, liggeunderlag, sovepose, bok og hengekøyen. Jeg er veldig heldig med nærmiljøet mitt, slik at jeg trenger kun å gå fem minutter før jeg er inne i fulldekket granskog. Men hvis først jeg skal på lengre turer, er køyen det første jeg pakker med meg. Jeg prøver å dra til nye steder og utforske nærmiljøet så mye jeg kan. Hengekøyen har på en måte blitt min måte å rømme fra hverdagen på, selv om jeg ikke er mer en fem til ti minutter hjemmefra.
Du kan følge Meretes turer på Instagram - @meretee5

Bilde1: Blindleia i Lillesand
Bilde2: Moseidvarden i Vennesla
Bilde3: Bjønnåsen i Vennesla
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må modereres før publisering